Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Borders Beyond

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Fiyatlar
harita
Değerlendirmeler
7.9
Çok iyi 623 Yorumları
  • Ekonomik 7.8
  • Güvenlik 8.1
  • Yer 8.1
  • Çalışanlar 8.8
  • Atmosfer 7.6
  • Temizlik 7.3
  • Tesisler 7.3
ŞIMDI REZERVE EDIN
7.9
Çok iyi 623 Yorumları
  • Ekonomik 7.8
  • Güvenlik 8.1
  • Yer 8.1
  • Çalışanlar 8.8
  • Atmosfer 7.6
  • Temizlik 7.3
  • Tesisler 7.3

Aşağıdaki değerlendirmeleri son 12 ay içinde rezervasyon yapan müşteriler tarafından sunulmuştur. Bu değerlendirme kutusundaki yorum ve puanlamalar tüm zamanlarda alınan geri bildirimler olup bunları gönderen müşterilerin kendi düşünceleridir ve Hostelworld.com'un kendi düşüncelerini yansıtmaz. Bu şekilde hostel'in ne kadar iyi olduğu hakkında anında ve güncel bilgi alabilirsiniz.
Değerlendirme kılavuz ilkelerimizi okuyun

  • Göster:
  • Sırala:
1 Ağu 2017
8.9

Si querés conocer lo más característico de nueva Zelanda, reserva en otra ciudad pero si vas a auckland este hostel cumple con lo básico bastante bien

    • 8.0Ekonomik
    • 10.0Güvenlik
    • 8.0Yer
    • 10.0Tesisler
    • 8.0Çalışanlar
    • 8.0Atmosfer
    • 10.0Temizlik
  • anonim
  • Yeni Zelanda, Erkek, 41+
  • Acemi Göçebe
  • 1 Değerlendirme
6 Tem 2017
5.4

Cleanliness was poor especially in toilets and showers....wfi didnt work in bedroom. General repairvof the place was poor.

    • 4.0Ekonomik
    • 8.0Güvenlik
    • 8.0Yer
    • 4.0Tesisler
    • 6.0Çalışanlar
    • 4.0Atmosfer
    • 4.0Temizlik
  • anonim
  • Fransa, Bayan, 41+
  • Acemi Göçebe
  • 1 Değerlendirme
25 Mar 2017
4.9

On doit payer l'eau chaude 50ct pourb 6mn de douche et on vous prend 5%sur la totalité de votre séjours avec la carte alors que sur le site on vous donne le prix avec toutes les taxes Les douches et les toilettes sont vraiment trop près de la cuisine et de la salle commune il n'y a donc aucune intimité. La cuisine et la.salle à manger sont sales et le mobiller très vétuste voire dégradé. LE personnel est sympatrique et accueillant.l"ambiance est bien aussi.

    • 4.0Ekonomik
    • 4.0Güvenlik
    • 6.0Yer
    • 4.0Tesisler
    • 6.0Çalışanlar
    • 6.0Atmosfer
    • 4.0Temizlik
Tesis Cevabını Görüntüle

Hi Thank you for your comment. The shower price is in the hostel description, it is not a hidden fee. As for the card fees they apply only for credit card and overseas and it is displayed in the office. Regarding the layout of the building , unfortunately we cannot change it without rebuilding the house. Have a good and safe trip.

19 Mar 2017
6.9

Have stayed here a few times and if you are working or just need a bed it's great value for money. If you are looking to socialise and meet people it's not so good. The common area is dingy and you have to pay for hot showers which lead right into the kitchen/common room. Lots of long term stayers so can be hard to break into the groups that already exist. Not a bad place but not great if you've just arrived in NZ. Good location by ponsonby and K road.

    • 8.0Ekonomik
    • 8.0Güvenlik
    • 8.0Yer
    • 6.0Tesisler
    • 8.0Çalışanlar
    • 4.0Atmosfer
    • 6.0Temizlik
13 Mar 2017
7.4

Too many people living there and more than 80% is french, maybe is not a good idea if you dont speak french

    • 8.0Ekonomik
    • 8.0Güvenlik
    • 6.0Yer
    • 6.0Tesisler
    • 10.0Çalışanlar
    • 6.0Atmosfer
    • 8.0Temizlik
10 Mar 2017
8.0

Sehr viele Franzosen, die meisten haben einen Job und sind dort schon länger. Freundliches Personal, große offene Küche, Zimmer sind gut und es dauert max. 30 Minuten ins Zentrum

    • 8.0Ekonomik
    • 8.0Güvenlik
    • 8.0Yer
    • 8.0Tesisler
    • 10.0Çalışanlar
    • 8.0Atmosfer
    • 6.0Temizlik
2 Mar 2017
8.9

Petite auberge très bien située et où il fait bon vivre. Néanmoins, il faut fournir un cadenas pour les casiers dans les chambres et la machine à laver ne lave pas très bien et abîme les vêtements. Heureusement l'atmosphère conviviale permet de vite oublier ces désagréments.

    • 10.0Ekonomik
    • 8.0Güvenlik
    • 8.0Yer
    • 8.0Tesisler
    • 10.0Çalışanlar
    • 10.0Atmosfer
    • 8.0Temizlik
  • anonim
  • Tayvan, Erkek, 25-30
  • Acemi Göçebe
  • 1 Değerlendirme
22 Şub 2017
6.6

以法國人為主的旅舍,床位較小,衛生普通。 附設停車場且鄰近Ponsonby,走至Down town僅30分鐘,位置方便

    • 6.0Ekonomik
    • 6.0Güvenlik
    • 8.0Yer
    • 4.0Tesisler
    • 8.0Çalışanlar
    • 8.0Atmosfer
    • 6.0Temizlik

Hostelworld Mobil Uygulamaları

Yeni Hostelworld mobil uygulamalarıyla hareket halindeyken rezervasyon yapın.

Dünyanın her yerinden, 170'den fazla ülkedeki 33.000'i aşkın tesisi arayın ve yer ayırtın.

E-Bültene Kaydolun

Bilgilerinizin gönderilmesi

Bültenimizin kaydolduğunuz için teşekkür ederiz!

Haber bültenimize kaydolun, en iyi otel fırsatlarını ve haberleri doğrudan gelen kutunuzdan takip edin. İstediğiniz zaman abonelikten ayrılabilirsiniz.