Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Atheaton Traditional Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Fiyatlar
harita
Değerlendirmeler
9.1
Süper 63 Yorumları
  • Ekonomik 8.0
  • Güvenlik 8.0
  • Yer 10.0
  • Çalışanlar 10.0
  • Atmosfer 10.0
  • Temizlik 10.0
  • Tesisler 8.0
ŞIMDI REZERVE EDIN
9.1
Süper 63 Yorumları
  • Ekonomik 8.0
  • Güvenlik 8.0
  • Yer 10.0
  • Çalışanlar 10.0
  • Atmosfer 10.0
  • Temizlik 10.0
  • Tesisler 8.0
Atheaton Traditional Hotel Located at Aggelou Terzaki 31, , Nafplio.
Atheaton Traditional Hotel
Greece
Nafplio 21100 Aggelou Terzaki 31
91% 63
37.5652116 22.7986907
Atheaton Traditional Hotel
    Oda mevcut

Aşağıdaki değerlendirmeleri son 12 ay içinde rezervasyon yapan müşteriler tarafından sunulmuştur. Bu değerlendirme kutusundaki yorum ve puanlamalar tüm zamanlarda alınan geri bildirimler olup bunları gönderen müşterilerin kendi düşünceleridir ve Hostelworld.com'un kendi düşüncelerini yansıtmaz. Bu şekilde hostel'in ne kadar iyi olduğu hakkında anında ve güncel bilgi alabilirsiniz.
Değerlendirme kılavuz ilkelerimizi okuyun

  • Göster:
  • Sırala:
28 Ara 2015
8.9

Very welcoming, and full of character. A lovely little place.

    • 8.0Ekonomik
    • 6.0Güvenlik
    • 10.0Yer
    • 8.0Tesisler
    • 10.0Çalışanlar
    • 10.0Atmosfer
    • 10.0Temizlik
10 Eki 2015
4.3

I must admit that I actually was a little bit disappointed. The room was quite tiny and not particularly clean. The hotel description said breakfast included which it wasn't - so overall, "the value for money" was way lower than other places I have stayed. Besides of that the staff was nice and the location was super great.

    • 2.0Ekonomik
    • 6.0Güvenlik
    • 10.0Yer
    • 2.0Tesisler
    • 4.0Çalışanlar
    • 2.0Atmosfer
    • 4.0Temizlik
Tesis Cevabını Görüntüle

Dear, Thank you for your review. First of all, I would like to inform you that you make mistake about the breakfast. We don't advirtise breakfast and we don't offer breakfast. Also, the single room is tiny and you knew it when you made the reservation. About the clean, I don't understand which place wasn' t clean... the bathroom? the room?? the linens? The room is tiny but it's very clean. At the end, any place in Greece has different prices. Thanks a lot.

Hostelworld Mobil Uygulamaları

Yeni Hostelworld mobil uygulamalarıyla hareket halindeyken rezervasyon yapın.

Dünyanın her yerinden, 170'den fazla ülkedeki 33.000'i aşkın tesisi arayın ve yer ayırtın.

E-Bültene Kaydolun

Bilgilerinizin gönderilmesi

Bültenimizin kaydolduğunuz için teşekkür ederiz!

En iyi hostel fırsatlarını ve haberlerini doğrudan e-posta gelen kutunuza almak için aylık Haber Bültenimize kaydolun. Aboneliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.